Werkwijze

Culturele inhoud

We komen uit het culturele werkveld en dit is ons vertrekpunt. Dit geldt voor zowel de culturele avonden die wij zelf volledig dragen, als ook voor commerciële partijen waarbij meetbare resultaten worden gevraagd. Inhoud is de basis.


Bottom up

We geloven in de volgende generatie artiesten en werken graag mee aan talentontwikkeling. Ons netwerk is breed en wij gaan graag voor de niet voor de hand liggende namen om zo het publiek te verrassen als ook een platform te bieden aan de artiesten.  


Uitdagend

We zien het Programmeursgilde graag als organisatie die heilige huisjes omver trapt en grenzen verlegt. Nieuwe ideeën een plek geven, binnen een commerciële of juist culturele opdracht, is een belangrijke motivatie. 


Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop, zowel aan de voorkant, waar wij samenwerken met mensen waarin wij geloven. Niet persé met de grote namen, maar wel met de namen die je verbazen. Als ook de achterkant waarin de administratie richting opdrachtgevers klopt en wij onze eigen zaken goed hebben georganiseerd.


Positive vibes only

We willen zelf een leuke crew zijn om mee te werken en vragen dat ook van onze opdrachtgevers. Voelen wij de sfeer niet, dan doen we het toch gewoon lekker niet. Van een goed gevoel komt een goed product.