Aldo Bruining

Een natuurlijke netwerker met een brede muzikale achtergrond.

Een natuurlijke netwerker met een brede muzikale achtergrond. Hoewel hij in verschillende genres werkervaring heeft van jazz en gabber tot punk, ligt zijn affiniteit op het moment vooral bij de klassieke en urban geïnspireerde scenes.

Binnen het Programmeursgilde is hij de connector, stelt hij programma’s en concepten samen en bouwt aan duurzame talentontwikkeling.


Naast het Programmeursgilde is Aldo ook actief bij Beats NL als directeur en sinds 2010 betrokken bij conferentie ADE Beats, voorheen R’dam Beats. 24classics als organisator van Klassiek in de Loods en partnerships voor 24chambers. En oprichter en voorzitter van Broodfonds Broodje Bakpao.


Oud-opdrachtgevers zijn Amsterdam Dance Event, Amsterdam Roest, Hemeltjelief festival en North Sea Jazz Festival.

Meer Leden

Alexander
van der Meer

De grootste kick krijgt Alex van inhoud verbinden aan context, zodat het publiek het als waardevol ervaart. Alex heeft een lange programmeurshistorie in de Amsterdamse clubscene.

Meer weten?

Eva
Verboon

Eva programmeert met name intieme ervaringen die met oog voor detail in elkaar gezet zijn. Zij prikkelt het publiek met interactieve kunstinstallaties, podcast-wandelroutes, diners en dansvoorstellingen op onverwachte plekken.

Meer weten?