Alexander van der Meer

De grootste kick krijgt Alex van inhoud verbinden aan context, zodat het publiek het als waardevol ervaart.

Het liefst op bijzondere locaties en in intieme sfeer. Hij verzorgde onder meer de muzikale & culturele programmering bij Canvas op de 7e, Amsterdam Roest, Volkshotel, Werkplaats, Doka en was verantwoordelijk voor markante evenementen bij Volkshotel als Bouwplaats Festival, ADE Playground, Secret Rooms. Aan de wieg gestaan van Vrijland Festival en nog veel meer. 

Bij het Gilde ligt zijn kracht bij conceptvorming en marketingstrategie.


Naast het Programmeursgilde ook actief bij Bestuur Stichting Stem van de Nacht (onder andere betrokken bij Fuck You White Paper, One Day A Month-ODAM), secretaris ROEF een duurzaamheidsfestival op de daken van Amsterdam, programmeur/eigenaar Hotel Arena.


Oud-opdrachtgevers zijn o.a. Volkshotel, Doka, Canvas, Amsterdam Roest, Blijburg, Manifeest 2017, Eye Museum.

Meer Leden

Aldo
Bruining

Een natuurlijke netwerker met een brede muzikale achtergrond. Hoewel hij in verschillende genres werkervaring heeft van jazz tot punk, ligt zijn affiniteit vooral bij de klassieke en urban geïnspireerde scenes.

Meer weten?

Eva
Verboon

Eva programmeert met name intieme ervaringen die met oog voor detail in elkaar gezet zijn. Zij prikkelt het publiek met interactieve kunstinstallaties, podcast-wandelroutes, diners en dansvoorstellingen op onverwachte plekken.

Meer weten?