Eva Verboon

Eva programmeert en produceert zowel intiemere popfestivals als stadsevenementen met een brede doelgroep.

Ze verzorgt hiervoor het kunstprogramma, de foodline-up of meer contextuele programma’s. Dit laatste kan plaatsvinden in de vorm van muziek, spoken word of wandelingen in het thema van het festival.

Zo maakte zij voor Into The Great Wide Open samen met Volkskrant foodrecensent Hiske Versprille een podcast over eetbelevenissen op het festival. Bij Grasnapolsky festival organiseerde zij onder andere een muziekprogramma over de oorspronkelijke functie van het historische zendgebouw Radio Kootwijk.

Binnen Het Programmeursgilde stelt Eva concepten samen en zorgt zij dat de programma-ideeën, locatie, context en sfeer met elkaar in balans zijn.


Eva is naast het Gilde actief bij Into the Great Wide Open, Theatergezelschap Vis à Vis en WERC Collective.


Oud-opdrachtgevers zijn o.a. FIBER Festival, Volkshotel, Oerol Festival, Festival de Beschaving en The Village Coffee & Music.

Meer Leden

Aldo
Bruining

Een natuurlijke netwerker met een brede muzikale achtergrond. Hoewel hij in verschillende genres werkervaring heeft van jazz tot punk, ligt zijn affiniteit vooral bij de klassieke en urban geïnspireerde scenes.

Meer weten?

Alexander
van der Meer

De grootste kick krijgt Alex van inhoud verbinden aan context, zodat het publiek het als waardevol ervaart. Alex heeft een lange programmeurshistorie in de Amsterdamse clubscene.

Meer weten?