Gilde’s Goud

Gilde’s Goud is een offline uitgaansagenda

Gilde’s Goud is een evenement waarbij de bezoeker in één avond volledig op de hoogte is van alles dat op dit moment relevant is in de culturele sector, een real life culturele uitgaansagenda.

Spraakmakende organisatoren, artiesten, kunstenaars en andere ‘Amsterdammers die het kunnen weten’ vertellen wat bij hen op het programma staat. Bij Gilde’s Goud krijgt men sneak peeks van wat er de aankomende drie maanden gaat gebeuren.

Dit is een rondreizend concept, steeds neerstrijkend op bijzondere locaties in de stad, wij zijn oa bij Parool Theater, Lab 111, Vrij Paleis, Radio Radio en Oumuamua geweest.

Sprekers en makers die tot nu toe de revue zijn gepasseerd: 24classics, 3×3 Basketball WK, Amsterdam Street Art, Benjamin Fro, Dakloze Dichter, De Microclub, De Steek, Des Balentien, Eye Exposed, Festival Macumba, FIBER, Frank Lee, Huis van alle talen (OBA), Icarus Festival, Kanpai, Koos Buster, Kroegtijger, Lab111, Lentekabinet, Loose Ends festival, Marktkantine, Matteo Myderwyk, MC Lost, Nachtburgemeester, Nightcare, Noord Kust Amsterdam, Radio Radio, Roef, Stem van de Nacht/ODAM, Team Curry, Ted Struwer, The line up Comedy, The Rest Is Noise, Tropenmuseum, Van Gogh Museum, Voor de Kunst, Vrij Paleis, Zuur Stof magazine, Voltage Control, Stadsleven #myownGender.

Naast onze eigen edities in Amsterdam is er ook een speciale editie van dit event in Almere geweest in opdracht van Strandlab Almere: ALLY’S Goud.

Ook interesse in een event waarbij je in één keer een mooi overzicht hebt van wat er speelt op cultureel gebied in jouw stad? druk op de koffie knop!

Wil jij graag op hoogte gehouden worden van aanstaande edities van Gilde’s Goud? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Meer Cases

Eye -- Isabel Janssen -- Outsider

Eye

Grasnapolsky Festival

Roef